Actueel vacature-aanbod

Open

ZZP

Ben jij een ZZP beveiliger op zoek naar extra opdrachten en wil je minimaal 16 uur per week extra werken?

Meld je aan
Open

ZZP

Kom werken als ZZP-treinbeveiliger. Werk samen met de conducteur. Van donderdag t/m zaterdagavond tegen een hoogtarief.

Meld je aan
Open

ZZP

Kom werken als ZZP-tram-beveiliger in de regio van Den Haag. Wordt ingeroosterd en werk standaard tussen de 32- en 40 uur.

Meld je aan
Open

ZZP & Loondienst

Kies jij ervoor om te solliciteren op de meest veelzijdige baan in de beveiliging? Kies voor zekerheid en kom werken als detentietoezichthouder.

Meld je aan
Open

ZZP

Weet jij als geen ander hoe je camerabeelden moet interpreteren en uitlezen? Meld je dan voor deze veelzijdige en verantwoordelijke functie, waarbij geen dag hetzelfde is!

Meld je aan

Het meest veelzijdige beveiliger vacature aanbod

Bekijk het aan beste aanbod beveiliger vacatures. Ons banen aanbod is gericht op beveiligers met een beveiliging opleiding. Ben jij op zoek naar Baan in de beveiliging? Of ben zzp security professional? Kom dan solliciteren bij Miedema Assistance.

In deze moderne tijd waarin de beveiliging van mensen en goederen van groot belang is, zijn er steeds meer vraag naar gekwalificeerde beveiligers. Wij bedrijf richten ons als bedrijf op het leveren van professionele beveiligingsdiensten. Zo bieden wij vacatures voor beveiligingsprofessionals die in loondienst willen werken of als zzp'er aan de slag willen.

Wij bieden vacatures aan voor beveiligingsprofessionals die in loondienst of als zzp'er willen werken. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar gekwalificeerde beveiligers met een MBO2 beveiligers-diploma. Deze vacatures worden op deze website getoond, te vinden via Google Ads of op de social media kanalen. Als bedrijf voorzien wij de flexibele schil van de grootste beveiligingsbedrijven van Nederland. Dat doen wij in hun kleding met met hun pas, of met onze eigen kleding en op onze eigen grijze pas.

Miedema Assistance is specifiek op zoek naar beveiligers met een MBO2 beveiligers-diploma. Dit diploma is nodig om in Nederland als beveiliger aan de slag te kunnen. Beveiligers met dit diploma zijn in staat om verschillende beveiligingstaken uit te voeren, zoals het beveiligen van objecten en het uitvoeren van toegangscontroles. Ook kunnen zijn ondersteunen bij de objecten van defensie, de nationale spoorwegen, het openbaar vervoer en locaties zoals de noodopvang en de gezondheidszorg.

Meld je hier aan!

Schrijf je bij ons in via het formulier en weet direct waar je aan toe bent. De doorlooptijd tot dat je aan het werk kunt is gemiddeld 2 weken.

Binnen 5-10 minuten weet je of jij geschikt bent!

Home ยป Beveiliging vacatures
Privacybeleid Cookiebeleid
Miedema Assistance B.V.