Over Miedema Assistance

Veel bedrijven hebben moeite met het vinden van geschikt en gemotiveerd beveiligingspersoneel. Wij hebben een systeem waarin wij beveiligers op kwalificatie en inzetbaarheid inzichtelijk hebben waardoor wij de geschikte beveiligers snel voor jou gevonden hebben. Hierdoor is jouw object of evenement beveiliging niet langer een probleem.

Wij dragen zorg voor jouw beveiligingswensen met representatieve beveiligers die voor jou observeren, signaleren en snel kunnen reageren.

Laat ons jouw beveiliging regelen

  • 24u/7 dagen per week bereikbaar
  • Landelijke dekking binnen 1 uur
  • Keurmerk beveiliging

Sneller schakelen middels onze landelijke dekking

Snelste beveiligingsbedrijf van Nederland

Middels het grootste netwerk van flexibele beveiligers kunnen wij als geen andere beveiligingsbedrijf snel beveiligers op de gewenst locatie krijgen. Dit maakt ons uniek en dit versterkt onze klant.

Bewaking van rijks- en overheidsgebouwen

Zoek en vind specialist binnen de beveiligingswereld.

Wij zijn continue op zoek naar nieuwe en ervaren zelfstandige beveiligers die zich willen aansluiten in ons netwerk. Ook zoeken wij doorlopend naar loondienst security professionals voor onze vaste opdrachten.

Toegangscontrole, objectbeveiliging en nachtbewaking

Het sterkste netwerk in de randstad

Doordat wij korte lijnen hebben met onze klanten kunnen wij sneller ondersteunen op AD-HOC opdrachten en meer stabiliteit leveren op langdurige opdrachten. Daarom vindt u bij ons het sterkste netwerk van security professionals omdat we simpelweg van elkaar op aan kunnen.

Beveiliging van openbare en publieke gebouwen zoals het OV

Beveiliging van het openbaar vervoer en publieke domein.

Expert in het vinden en in plannen van beveiligers die willen werken in het openbaar vervoer en/of publieke domein. Hierbij is de schaalbaarheid en het kunnen vervangen van inzet onze kracht.

Home ยป Over ons
Privacybeleid Cookiebeleid
Miedema Assistance B.V.